Jak uklidit podlahu v bytě po Vánocích?

Vložil | 27.12.2018 | Žádné komentáře | OSTATNÍ

V každém domě je podlaha místem, které je nejvíce náchylné k zašpinění, což platí hlavně pro vánoční čas. Právě tehdy  prochází naše podlahy velkou zátěží, protože jsme neustále doma, přicházejí přátelé a ani domácí mazlíčci v pelíšku nezůstanou. Pak ale vše skončí a přichází první povánoční úklid, který se bude po Silvestru opakovat…

Špína se v této době v našich bytech objevuje ve větším množství a velmi rychle se usazuje ve všech koutech, zákoutích a nebo mezerách. Ale ani volná pochozí plocha není znečištění ušetřena! Aby byla vaše podlaha dlouhodobě krásná, musíte ji pravidelně udržovat v čistotě. Ale čím?

Podlaha_hala

V současnosti je velká obliba hladkých druhů podlahových materiálů, mezi něž patří třeba plovoucí podlaha, linoleum nebo dlažba. Pro všechny druhy těchto materiálů můžete mít jeden čistič. Stačí jen správně vybírat!

Bistrol 3 v 1 je ten pravý

Bistrol dřevo a parkety_JMSpolečnost Druchema představuje skvělý čistič hladkých podlahových materiálů Bistrol 3 v 1. Jedná se o výrobek kvalitní české společnosti, která se na výrobu a distribuci čisticích prostředků všeho druhu soustředí již dlouhodobě. Všechny čistící prostředky této společnosti dosahují vysoké kvality a velkých čistících účinků. Bistrol 3 v 1 není výjimkou. Naopak se řadí mezi nejkvalitnější čisticí prostředky této společnosti.

Tři čistící účinky v jednom prostředku

Jak napovídá již samotný název produktu, tento čistič podlah pro podlahu má tři účinky – čistí, leští a ošetřuje. Čištění je zaručeno díky novým ekologickým složkám. Ty napomáhají ke snadnějšímu odstranění nečistot. Leštění probíhá díky leštícím voskům obsaženým v Bistrol 3 v 1. Tyto vosky zajistí povrchu po vyčištění příjemný a jasný lesk. Ošetřuje díky konzervačním a ošetřujícím látkám. Povrch vyčištěný přípravkem Bistrol 3 v1 je déle odolný proti novému nánosu nečistot a usnadňuje jeho další mytí. Přípravek je určen pro ředění s vodou, takže vám vydrží na mnoho mycích procesů.

Které přípravky nabízíme?

Bistrol lino a dlažba_JMK čištění podlah vám můžeme doporučit dva základní přípravky: Bistrol 3v1 na linoleum a dlažbu a Bistrol 3 v 1 na dřevo a parkety. Oba produkty vynikají svojí účinností. Dokonale odstraní veškeré nečistoty a zároveň dodají podlahám lesk, který se navíc při každém dalším použití přípravků znovu obnovuje. A příjemnou přidanou hodnotou pak je rychlost schnutí, nezanechávání stop po aplikaci a velmi ceněný protiskluzový účinek.

Zásady správné aplikace

V připraveném roztoku stačí namočit mop nebo větší kus tkaniny a vyždímat. Následuje důkladné vytírání znečištěné podlahy. Mop nebo tkanina se v roztoku dle potřeby opětovně namáčí. Čistá a lesklá podlaha se objeví ihned.

Připravila: Lenka Netušilová

Pohodového Silvestra a v novém roce neustále čistý a útulný byt nebo dům!

Komentáře